Διαφόρων Φορέων

Απάντηση στην "Επανόρθωση" του Συλλόγου Γονέων του Μ.Σ.Θ.

2-2-2008

 

Ως μέλος του διασυλλογικού συντονιστικού οργάνου που συστήθηκε προφορικά την 25η Ιανουαρίου 2008 στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης μετά από πρόταση του προέδρου του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων κ. Θεόδωρου Αζούδη, έχω να σχολιάσω σχετικά με την ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ( http://www.edra.gr/modules1.php?name=News&file=article&sid=31652 )  της 1-2-2008:

 

  1. Ας κάνει τον κόπο ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του Μ.Σ.Θ. κ. Αζούδης να εξηγήσει ποια σχέση έχει αυτή η φοβική ανακοίνωση με την πραγματικότητα.
  2. Ας εξηγήσει ο κ. Αζούδης ποιος λόγος τον ώθησε σε ουσιαστική διαφοροποίηση του Συλλόγου Γονέων από τις κινητοποιήσεις που σχεδιάστηκαν για τα χρονίζοντα προβλήματα παιδείας που και το παιδί του υφίσταται στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης.
  3. Ας δηλώσει ευθαρσώς ο κ. Αζούδης αν θεωρεί ότι μέλη της διασυλλογικής επιτροπής αγώνα στον οποίον ανήκε, έχουν τη συνήθεια να κάνουν μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα.
  4. Ας εξηγήσει ο κ. Αζούδης τη λασποπροαίρετη διατύπωση «στρέφεται ενάντια σε συνδικαλιστικούς φορείς…» που δείχνει ότι δεν μπορεί να διακρίνει τη διαφορά μεταξύ θεσμού και προσώπου που τον ενσαρκώνει και αν θεωρεί ότι οι συνδικαλιστές βρίσκονται υπεράνω κριτικής.
  5. Ας δώσει λεπτομέρειες των συλλογικών διεργασιών που προηγηθήκαν αυτής της ανακοίνωσης στο Σύλλογο Γονέων του Μ.Σ.Θ.

 

Το ποιος τείνει προς τη σκόπιμη ανυπογραφία, ας κριθεί από τους αναγνώστες, όσο για τη λεπτομερή απάντηση και επί της ουσίας ανασκόπηση, αναμείνατε ολίγον τι.

 

Στέργιος Ζυγούρας

Καθηγητής ΠΕ16 στο Μ.Σ.Θ.Αποστολή σελίδας   Εκτυπώσιμη μορφή σελίδας   Προσθήκη σελίδας στα Αγαπημένα 
Πείτε τη γνώμη σας για το άρθρο
©1998-2021, Έδρα Εκπαίδευσης, Ι.Π.Ε.Τ.
 
Επιστροφή
Δημοσιεύθηκε την: 02.02.2008 21:20:01
 
Αναγνώσθηκε 901 φορές