/ Λέσχη Μελών    Καλώς ήλθατε στην απλή διαδικασία εγγραφής σας σαν Μέλος στην Έδρα Εκπαίδευσης!
    Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που αποφασίσατε να γίνετε Μέλος της μεγαλύτερης εκπαιδευτικής κοινότητας στο ελληνικό Διαδίκτυο! Σαν Μέλος της Έδρας Εκπαίδευσης θα έχετε την ευκαιρία να απολαμβάνετε αποκλειστικές ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες.

      ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
      Η Λέσχη Μελών αποτελεί έναν αυτόματο μηχανισμό που εκμεταλλεύεται την τεχνολογία του Διαδικτύου και ενημερώνει σε καθημερινή βάση όλα τα Μέλη της με ότι νεότερο κυκλοφορεί σχετικά με την εκπαίδευση στην Ελλάδα.
      Οι συντελεστές της Έδρας φροντίζουν καθημερινά για την αποδελτίωση των ηλεκτρονικών Μ.Μ.Ε. και αποστέλλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση των Μελών ένα πλήρες ηλεκτρονικό Δελτίο Ενημέρωσης για εκπαιδευτικά θέματα. Εκτός από τις ειδήσεις και τα άρθρα των Μ.Μ.Ε., τα οποία ούτως ή αλλως περιέχονται και στην ενότητα "Τύπος" του κόμβου, τα Μέλη ενημερώνονται -κατ' αποκλειστικότητα- για διάφορες άλλες ειδήσεις σχετικές με την εκπαίδευση, νέες ιστοσελίδες συναδέλφων εκπαιδευτικών, εκδηλώσεις φορέων, υπενθυμίσεις.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
Οι παρακάτω Όροι Χρήσης ενδέχεται να τροποποιούνται από μέρους μας χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Να θυμάστε πάντα πως η Έδρα Εκπαίδευσης είναι ΟΜΑΔΑ που συμμετέχετε και ΣΕΙΣ !

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας !
Αποδέχομαι τους όρους χρήσης.    
Δεν αποδέχομαι τους όρους χρήσης


[ Επιστροφή ]