/ Συνεργασίες


Ι.Π.Ε.Τ. ΠΡΟΒΟΛΗ Adv. 6ο Γυμνάσιο Asxetos.gr ΔΕΠΚΑ Σερρών

www.dyslexia-goneis.gr

Γέφυρες Παιδείας www.greekedu.net Θρανίο

Γέφυρες Παιδείας

Η Έδρα Εκπαίδευσης, η Ελληνική Εκπαιδευτική Πύλη, αποτελεί έναν ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ φορέα, του οποίου οι στόχοι και οι σκοποί περιγράφονται λεπτομερώς στη σχετική ιστοσελίδα. Τα Ιδρυτικά Μέλη αυτής της προσπάθειας αποτελούν και τον βασικό κορμό δομής και λειτουργίας του κόμβου.
Μετά την τεράστια ανταπόκριση που βρήκε η φιλότιμη και αφιλοκερδής αυτή προσπάθειά από το σύνολο της ελληνικής εκπαιδευτικής κοινότητας, από τον πρώτο κιόλας χρόνο εφαρμογής της, η Έδρα Εκπαίδευσης αποφάσισε, έθεσε σαν στόχους και πέτυχε μια σειρά από νέες συνεργασίες που σκοπό έχουν να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την αποτελεσματικότητα της προσπάθειάς της.
Έτσι, από το καλοκαίρι του 2001, η Έδρα Εκπαίδευσης εντάχθηκε στο ερευνητικό πρόγραμμα του Ινστιτούτου Πολιτιστικής και Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας (Ι.Π.Ε.Τ.). Η αποκλειστική αυτή συνεργασία επιτεύχθηκε με σκοπό την προσφορά, εφαρμογή και διάδοση καινοτόμων και πιλοτικών δράσεων σε επιστημονικό περιβάλλον, με απώτερο σκοπό τη συνεχή πολύπλευρη βελτίωση της εκπαίδευσης στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, γενικότερα. Η τεχνολογική και επιστημονική τελειότητα που διέπει όλες τις εφαρμοσμένες δράσεις του ΙΠΕΤ εξασφαλίζουν στην Έδρα τις απαραίτητες δομές που χρειαζόταν για την περαιτέρω ανάπτυξή και τελειοποίησή της.
Επίσης, η Έδρα Εκπαίδευσης συνεργάζεται με μια σειρά ολοκληρωμένων ηλεκτρονικών πυλών στην Ελλάδα και το εξωτερικό για ανταλλαγή πληροφοριών και παράλληλη ενίσχυση των ετέρων προσπαθειών στο χώρο της εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Κάθε φορέας ή ιδιώτης που ενδιαφέρεται για κάθε είδους συνεργασία με την Έδρα Εκπαίδευσης, δεν έχει παρά να επικοινωνήσει μαζί μας για να συζητήσουμε...
Χαιρόμαστε να μοιραζόμαστε τις σκέψεις και τις προσπάθειές μας μαζί σας!

Συμμετέχετε και ΕΣΕΙΣ, σήμερα, στην προσπάθεια που ξεκίνησε η ΕΔΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ για την ΔΩΡΕΑΝ ενημέρωση του κάθε έλληνα για την εκπαίδευση και την παιδεία.
Επιλέξτε τον τρόπο που σας ταιριάζει περισσότερο και...

Σας ευχαριστούμε...

  Δημοσίευση συλλογικών ή προσωπικών θέσεων και δραστηριοτήτων
  Αυτόματο Σύστημα Απεικόνισης Εκπαιδευτικών Ειδήσεων
  Ηλεκτρονικά πανό (banner)


W3C Markup Validation Service Get rid of referer spam!!! W3C CSS Validation Service Free PageRank Meter for www.edra.gr/ W3C Web Accessibility Initiative (WAI) Όχι στις  πατέντες λογισμικού!

Όχι στις  πατέντες λογισμικού!