/ Διακρίσεις & Βραβεία

Η Έδρα Εκπαίδευσης ευχαριστεί όλους εσάς που ως Μέλη της, αλλά και ως απλοί επισκέπτες συμβάλετε ενεργά στις πρωτιές και επιτυχίες της! Εσείς είστε αυτοί που μας δίνετε το απαραίτητο κουράγιο να συνεχίζουμε με αμείωτη ένταση και να σχεδιάζουμε όλο και περισσότερες υπηρεσίες-εκπλήξεις, πάλι για εσάς!

Ενισχύστε το έργο της Έδρας Εκπαίδευσης! Διαδίδετε αμείωτα την προσφορά της και μη διστάζετε να λέτε με περηφάνια: "ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ!".


Η Έδρα Εκπαίδευσης είναι Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ για θέματα εκπαίδευσης και αυτό διότι δεν εξαρτάται και δεν αποσκοπεί σε κέρδη. Είναι η μοναδική ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΗΣ προσπάθεια όλων σας προς όλους σας!

Μόνον έτσι μπορεί να συνεχιστεί η μοναδική αυτή προσφορά στην ελληνική εκπαίδευση που αποσπά μόνο επιβραβεύσεις και επαίνους...

Σας ευχαριστούμε!

Canada Graphics.com
Your web-site has been reviewed. Your site qualifies for Canada Graphics (excellence of design) Gold Award 2003. Congratulations on a job well done.

Best regards
Canada Graphics

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως ο διαδικτυακός σας τόπος συμπεριλαμβάνεται στο TOP GR SITES LIST και να σας συγχαρούμε για την επιτυχία αυτή!
Οι μετρήσεις αυτές στηρίζονται στα έγκυρα στατιστικά του Alexa Web Research, και είναι η πρώτη Ελληνική προσπάθεια για την παρουσίαση μιας πλήρως αυτοματοποιημένης λίστας, η οποία ανανεώνεται αυτόματα (με κάθε page view) από τον server του alexa.com!
Στη λίστα των TOP GR SITES δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα sites Ελληνικού περιεχομένου των οποίων το domain name αποτελεί domain πρώτου επιπέδου, και ανήκουν στα 100.000 πρώτα παγκοσμίως σύμφωνα με το Alexa Web Research.
Επίσης, δίνουμε την δυνατότητα για γρήγορο έλεγχο οποιουδήποτε site, και αν αυτό είναι Ελληνικό και ανήκει μεταξύ των πρώτων 100.000 έως 150.000 παγκοσμίως, τότε συμπεριλαμβάνεται αυτόματα στη βάση δεδομένων, ώστε να ελέγχεται συνεχώς η πορεία του (Μελλοντικό υποψήφιο στα TOP GR).

Ευχαριστούμε για το χρόνο σας
Για το «Κορινθόραμα»
Νότης Φραγκόπουλος

Golden Web Award Official Results for EDRA EKPAIDEYSHS regarding the "2003-2004 Golden Web Awards"
Congratulations!
EDRA EKPAIDEYSHS has been reviewed and chosen to bear the 2003-2004 Golden Web Award.
You and Your Staff at EDRA EKPAIDEYSHS have Obviously Worked Very Hard!
Proudly Display Your Golden Web Award!

The International Association of Web Masters & Designers
Super Award 2003
Έχουμε την χαρά και την τιμή να σας ενημερώνουμε ότι μετά την αξιολόγηση των ιστοσελίδων, που λάβανε μέρος στον διαγωνισμό του Ιανουαρίου, για τα Super Awards, η ιστοσελίδα σας διακρίθηκε "για τις υπηρεσίες της"! Το σχετικό εικονίδιο δηλώνει τη συμμετοχή και διάκριση σας.
Συνεχίστε με ζήλο αυτό ακριβώς που κάνετε, καθόσον τέτοιες παρουσίες αναδεικνύουν το "Ελληνικό διαδίκτυο"!!!

Φιλικά,
SuperNET Team
www.supernet.gr
Greek Site with Style!
Συγχαρητήρια!
Eχετε επιλεχθεί ως ένα GREEK SITE WITH STYLE!
Mπορείτε να τοποθετήσετε την παρακάτω επιβεβαίωση (award logo) σε οποιοδήποτε σημείο του site σας θέλετε.

Ευχαριστούμε,
Code.gr TEAM
www.code.gr
Κορυφαίο Site!
Αγαπητοί κύριοι,
Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι στο site σας αποδόθηκε ο χαρακτηρισμός του "κορυφαίου site" από τη μηχανή αναζήτησης Pop.gr.
Τα site στα οποία αποδίδεται ο τίτλος τοποθετούνται υψηλότερα στις σελίδες αποτελεσμάτων και οι συλλέκτες (spiders) της Pop.gr πραγματοποιούν τη μεγαλύτερη δυνατή κάλυψη του περιεχομένου του site στην επόμενη ανανέωση της βάσης δεδομένων.

Με εκτίμηση,
Corus Interactive
http://pop.gr
Site της Ημέρας!
Κύριοι,
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το site σας παρουσιάστηκε σε ειδικό αφιέρωμα στην κεντρική σελίδα του pathfinder (www.pathfinder.gr) την Παρασκευή 18-5-2001, ελπίζοντας ότι με τον τρόπο αυτό, βοηθούμε στο να γίνει περισσότερο γνωστό.
Σας επισυνάπτουμε το σχετικό λογότυπο ("Επιλεγμένο Site") για τη σελίδα με τις διακρίσεις σας και σας παρακαλούμε να δεχτείτε τα συγχαρητήριά μας για το έργο σας.

Με τιμή,
Αντώνης Μαθιουδάκης
Υπεύθυνος Σύνταξης,
Phaistos Networks AE